vinduerlangai
Vinduer
Services
European Windows

European Windows

Dersom PVC profiler er brukt, garanterer de lufttettheten i vinduet og i tilkoblinger til vegger av bygningen også.

Scandinavian Windows

Scandinavian Windows

Særpreg av våre PVC-vinduer: original design, 120 mm ramme, 10 x 10 rille, fire åpningslinjer, god isolasjon.

Doors

Doors

Innadslående og utadslående enkle og doble utedører.

Glass

Glass

Moderne isolerte glass enheter er produsert med selektiv belegg av glass som gir bedre særpreg.

Vinduer

Skandinavisk type vinduer

Skandinavisktype vinduerTradisjonelle nordiskstilvinduer med smale vindusramme

Åpnings til utsiden 120mm systemet er utviklet for Skandinavia og Nord-Tyskland. Nordiskdesign vinduer har tradisjonell nordisk stil med smale vindusrammer. I det området kan brukes alle de typiske åpningslinjene: de som åpnes til utsiden, veltes i 180 °, presses til utsiden og åpnes til en eller annen side. Disse vinduene ligner veldig på de danske „Dannebrog“ tre vinduene.

Ekstremt holdbare vinduer

RAU-FIPRO ® - det er en blanding av høyteknologi og innovative materialer. Styrken for kjernen i høyest nivå profiler lar man lage en ny modell profilsystemer for vinduer.

 Les mer ...

 


Kort om hoved egenskaper:

  • Vinduene er laget av høyteknologisk materiell RAU-FIPRO ®
  • Dypet av konstruksjon/antall dommer rom: 120 mm / 6-9 dommers rom
  • Varmeisoleringen: U Uf = 0,8 W / m² K
  • Motstand mot sterk regn: (DIN EN 12208) 9 A / E 1000

 Fordeler

  • Ideell for renoveringen av stilige historiske bygninger.
  • Kan installeres helt mot vinduskarmen.
  • God motstand mot ulike værforhold.
  • Standard maskinvare kan brukes ved montering av vinduer.

 


Avanserte REHAU systemer overstiger deres forventninger

Hvert land har forskjellige vaner. Livsstilen reflekterer både i kultur av livet og former av bygningskunst. Vinduene er dannet på ulike måter.  Man kan finne masse forskjeller i europeiske nasjoner. For eksempel vinduer som kan åpnes utover, indikerer de tradisjonelle funksjoner som er populære i de nordiske landene, men solfylt Sør-Europa foretrekker de lukkede skodder skyvesystemene og enkle strukturer. Siden leverandøren har jobbet internasjonalt, tilbyr REHAU vindu industribedrifter som vil konkurrere og bli ledende i visse markedssegmenter hvor det er tilbydd et bredt spekter av produkter for ulike behov i nære og fjerne markeder. Den totale etterspørselen i disse markedene er etter høykvalitets vinduer som er laget av RAU-PVC og har gode tekniske egenskaper og eksteriør. 

Rekonstruksjon som samtidig opprettholder den opprinnelige stilen: REHAU nordiskdesign, skapt for Skandinaviske land

Tradisjonelle, typiske "Dannebrog" design vinduer som åpnes til utsiden, er populære i Nord-Europa, spesielt i Skandinavia og enkelte områder i England og Frankrike. "Dannebrog" vinduer er den perfekte og moderne løsningen for renovasjon eller erstatning av de gamle tre vinduene, spesielt hvis den opprinnelige stilen skal bli vedlikeholdt. Smale nordiskdesign modulsystemer gjør disse vinduene anses å være rasjonelle og enkle: de kan åpnes i alle retningslinjer: åpnes til utsiden, veltes i 180 °, også brukes som skyvevinduer. De forskjellige formene for elementer - fra stiliserte rammer, hekk, sprosse, glassrammer og fittings som er så populære i Skandinavia, - kan velges i henhold til en gitt landets populære stilarter. 120 mm dybden av samlingen og område mellom hengselet og rammen uthever egenskaper av "Dannebrog" vinduer enda bedre enn ved reduseringen av vinduer. I tillegg tilbyr REHAU en rekke dørsystemer med alternativer for avansert markedsprogram som ble utviklet i de nordiske landene, på grunnlag av sterke Ca/Zn formel og strenge danske juridiske krav.

Energiklasse – A