vinduerlangai
Vinduer
Services
European Windows

European Windows

Dersom PVC profiler er brukt, garanterer de lufttettheten i vinduet og i tilkoblinger til vegger av bygningen også.

Scandinavian Windows

Scandinavian Windows

Særpreg av våre PVC-vinduer: original design, 120 mm ramme, 10 x 10 rille, fire åpningslinjer, god isolasjon.

Doors

Doors

Innadslående og utadslående enkle og doble utedører.

Glass

Glass

Moderne isolerte glass enheter er produsert med selektiv belegg av glass som gir bedre særpreg.

Vinduer

Europeisk type vinduer

BARE DET BESTE FOR FREMTIDEN: Fiberforsterkede GENEO® vindusprofiler av hightech-materialet RAU-FIPRO® (Uw= 0,73 W/m2K) - DET HØYTEKNOLOGISKE MATERIALET

En uslåelig stabilitet
RAU-FIPRO® representerer høyteknologi i kombinasjon med en nyskapende materialformulering. Det høyeste nivået av kjernestabilitet setter nye normer for vindusprofilsystemer.

Eksklusiv nyhet

Med et høyteknologisk fiberkomposittmateriale er denne bransjespesifikke nyheten et forbilde. Basert på design fra flyindustrien og formel 1, tilbyr nå fiberkomposittmaterialer de beste resultatene også innen vindusdesign.

Høyeste kvalitet

De beste grunnmaterialene i kombinasjon med bransjens høyeste nivå av bearbeidelse, fører til en enestående kvalitet og lang levetid for profiler laget av RAU-FIPRO®. Og dette selv under de høyeste belastningsnivåer. 


Fordeler

Vinduer bygget fra GENEO® profiler stiller alle tidligere vindussystemer i skyggen, takket være teknologisk fremgang og prestasjon.

 • Det første selvforsterkende vindusprofilsystemet.
 • Materiale: høyteknologisk fiberforsterket komposittmateriale RAU-FIPRO®.
 • Den mest energieffektive profilen for vinduer, for alt fra passive solenergihus (f.eks. Uw = 0,73 W/m²k) til standarder for lavenergihus (f.eks. Uw = 1,1 W/m²k).
 •  En perfekt lydisolasjon: opp til klasse 5 uten stålarmering (glass 50 dB = Rw,P 47 dB), inkludert optimal varmeisolering.
 • Innbruddsikkerhet: opp til motstandsklasse 3 (WK 3). Opp til klasse 2 uten stålforsterkning, inkludert optimal varmeisolering.
Høyt nivå av investeringssikkerhet ved å møte gjeldende og forestående EnEV1-standard, noe som sikrer langvarig verdi for eiendommen din.


RAU-FIPRO® profilkjerne

Profilkjernen laget av det høyteknologiske materialet RAU-FIPRO® gir GENEO®vindusprofilsystem maksimal stabilitet.

Optimal varmeisolering

GENEO® har funksjonelle kamre som kan utnyttes for ulike formål. GENEO®MD Plus bruker for eksempel varmemoduler for å optimalisere isolasjonsevnen og varmeisoleringen.

Utmerket design
Profildesignet gir et elegant, slankt utseende (115 mm), selv for de største elementene. I kombinasjon med REHAUs nyskapende selvklebende teknikk, kan til og med vinduer fra tak til gulv konstrueres med den nødvendige graden av stabilitet.

Midttetning
Med sine tre, runde tetningsnivåer gir GENEO® vindusprofiler beste mulige isoleringsevne. Det svært elastiske tetningsmaterialet som er motstandsdyktig ovenfor vedvarende belastning garanterer en lang levetid.

Energiklasse A

 
HØY ISOLASJONSEVNE MED ET MANGDFOLD AV DESIGN GIR BEDRE LIVSKVALITET

Et eksepsjonelt utvalg av design
„Brillant-Design“ kombinerer høy isolasjonsevne med et mangfold av design og komfort. Mange dekorfolier og flere elegante profilvalg på ramme gir deg muligheten til å sette et ekstra pent preg på prosjektet, samtidig som „REHAU“ systemet imøtekommer høye krav til lavt energiforbruk.

„Brillant-Design“ vindussystemer gir god varmeisolasjon, reduserer oppvarmingskostnader, og gir økt langstidsverdi. Tetningslister i dørkarmene tilfredsstiller kravene til lavenergihus. Vi tilbyr to modeller av Brillant-Designrammer, med RAL-A sertifisering: 70 mm dybde og fem kamre, og 80 mm dybde og seks kamre.

Egenskaper:

 • Konstruksjonsdybde / Antall kammer: 70 mm / 5 kammer ,80 mm / 6 kammer.
 • Varmeisolasjon: U Uf=1.3 W/m²K.
 • Innbruddsikkerhet, motstandsklasse: (DIN V ENV 1627) opp til klasse 3.
 • Lydisolasjon, lydisolasjonsklasse: (VDI 2719) opp til klasse 4.
 • Lufttetthet: (DIN EN 12207) opp til klasse 4.
 • Regntetthet: (DIN EN 12208) 9 A / E 750.